In Holland staat een huis - dirk scheele

17 juli 2019 | 14:30 uur | € 8,00

Dirk Scheele zingt al 25 jaar zijn eigen kinderliedjes en heeft inmiddels al zo’n 400 nummers geschreven, waaronder een aantal grote kinderhits zoals LieveheersbeestjeIk loop als een boeren en De fruitshake. Tijd om eens in de geschiedenis te duiken! In een groot meezingfeest voor jong en oud speelt Dirk  de allerleukste Oudhollandse liedjes, maar dan natuurlijk helemaal op z’n Dirks.

Dirk steekt grote Oudhollandse hits als Ik zag twee beren, Op een grote paddestoel, Cowboy Billie Boemen Helikopterin een heel nieuw jasje. Wat dacht je van Hoofd, schouders, knie en teen in een swingende funk versie en In de maneschijn in een fluisterversie? Met ieder liedje gebeurt wel iets leuks en verrassends.

Zeker als “Ik heb een tante in Marokko” uitmondt in een medley van een paar kinderliedjes uit andere culturen gezongen in het Nederlands.

Als klap op de vuurpijl daagt Dirk het publiek uit om samen met hem ter plekke een Nieuwhollands liedje te maken! Maar natuurlijk zullen een aantal van Dirk’s eigen kinderhits ook niet ontbreken.

Over Dirk Scheele

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes. Hij toert al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België en is dagelijks te zien op Nickelodeon. Dirk heeft inmiddels veel cd’s, dvd’s en boeken gemaakt en trekt volle zalen met zijn theatershows. Ook zijn YouTube-kanaal is heel populair bij zijn jonge fans en hun ouders. Sinds 2018 is Dirk op het witte doek te zien met zijn allereerste bioscoopfilm ‘Op stap met Dirk Scheele’.

Duur voorstelling:

1 uur

pauze:
ja
bij slecht weer:

speelt de voorstelling in de Pit, 14 oktoberplein 2, Overloon

Leeftijd:

2 jaar en ouder


Ticketverkoop

Tickets zijn verkrijgbaar via deze website, bij Plus Verbeeten Overloon, Restaurant Museumzicht en aan de kassa zolang de voorraad strekt.

Bij tickets via de website worden € 0,80 servicekosten per ticket in rekening gebracht.

bezoekadres

Museumpark 1 - Overloon
Ingang naast
Restaurant Museumzicht.
VOLG ONS OP
disclaimer | privacybeleid
© 2019 Openluchttheater Overloon | ontwerp en realisatie Studio Coppis