juni

juli

Minoes de Musical!

zondag 5 juli | 15:00 uur

Musical naar het boek van Annie M.G. Schmidt uitgevoerd door Desdemona Dance uit Overloon. 

Minoes, een kat, verandert plotseling in een mens. Maar waardoor? En voor hoelang? Of voorgoed? Alle katten uit de buurt gaan op zoek naar het antwoord van dit mysterie. Samen met Tibbe. De journalist van de plaatselijke krant.

En wie probeert alle kittens in een zak te stoppen en weg te gooien?

Een spannende musical vol leuke liedjes, humor en zeer geschikt voor alle kinderen!

Op vakantie met Dirk Scheele

zaterdag 18 juli | 14.30 uur

Een swingende voorstelling voor iedereen vanaf 2 jaar met veel bekende zomerliedjes van Dirk Scheele. Dirk neemt je enthousiast mee naar iets bijzonders: een echt zonnig vakantie-popconcert! We beleven natuurlijk volop avonturen met Dirk. We gaan op stap met de auto, de trein en zelfs met het vliegtuig. We komen terecht op de camping, een kinderboerderij en zelfs op hoge bergen en in verre landen, waar we echte dolfijnen én de hond van Dirk ontmoeten.

Dirk zingt zijn swingende zomerliedjes uit de succesvolle televisieserie ‘Op stap met Dirk Scheele’, bekend van Nickelodeon. Uiteindelijk formeert Dirk zelfs een swingende gitaarrockband en maken we muziek met echt zomerfruit. Jong en oud gaat met Dirk uit z’n dak!

Pip en Pelle, de lachfabriek

woensdag 29 juli | 14.30 uur

Een vrolijke voorstelling vol verrassingen

Het belooft nu al de leukste dag van het jaar te worden, want Pip en Pelle komen naar je toe deze zomer! Samen met hun trouwe en knotsgekke vriend Arie de Postbode.

Pip en Pelle krijgen de bijzondere opdracht om op de plaatselijke Lachfabriek te passen. In deze fabelachtige en bizarre fabriek worden alle grappen en grollen gemaakt voor het hele land. Maar helaas loopt het niet helemaal volgens plan. Een klein meisje huilt namelijk al dagenlang en lijkt niet meer te kunnen stoppen. Maar wie is dat meisje? Pip en Pelle komen in actie en trekken alles uit de kast om haar weer aan het lachen te krijgen. Zouden de dansende zeemeerminnen en zingende sneeuwpoppen helpen? Je komt er vanzelf achter tijdens deze gloednieuwe en knotsgekke familievoorstelling!

augustus

De Vergeten Zangeressen

Zondag 9 augustus | 14:00 | € 7,50

“Vergeten Zangeressen van het Vaderlandse Lied”

Een muzikale theatervoorstelling gespeeld door Charlotte Welling & Trio Dobbs

Charlotte Welling laat op haar eigen wijze een prachtig en soms schokkend tijdsbeeld van de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw zien. De liedjes van de vergeten zangeressen klinken truttig, lijken ouderwets, maar als je er eens goed over nadenkt, zijn we dan eigenlijk wel echt veranderd?

Peter Pan - Toneelvereniging Mariahout

woensdag 12 augustus | 14:30

Het verhaal liep af zoals Peter Pans verhaal af hoort te lopen. Wendy zwaaide naar Peter Pan vanuit haar raamkozijn en zei “Ik weet het! De tweede ster naar rechts! Ik zal altijd in je blijven geloven! Daaag Peter Pan, daaag!” En dat deed ze. Wendy bleef geloven, dag na dag, week na week, jaar na jaar, zelfs toen ze volwassen werd, zelfs toen ze kinderen kreeg, zelfs toen…

september

Militracks

zaterdag 19 en zondag 20 september

Voor meer info kijk op www.oorlogsmuseum.nl

bezoekadres

Museumpark 1 - Overloon
Ingang naast
Restaurant Museumzicht.
VOLG ONS OP
disclaimer | privacybeleid
© 2019 Openluchttheater Overloon | ontwerp en realisatie Studio Coppis