De club van lelijke kinderen jeugdtheatergroep de Kersouwe

7 juli 2019 | 14:30 uur | € 7.00

De Club van Lelijke Kinderen is het inmiddels bijna klassieke boek van Koos Meinderts, geschreven in 1987, maar nog steeds actueel. In overleg met de auteur is het boek door Rick Hooijberg, regisseur van jeugdtheatergroep de Kersouwe, bewerkt tot theatervoorstelling.

Op een kwade dag gaf generaal Isimo het bevel om alle lelijke kinderen op te pakken. Iedereen praatte erover, maar er gebeurde niets. Het gewone leven ging verder en de mensen begonnen het bevel te vergeten. Tot op een dag Paul met een vreemd verhaal thuiskwam. Een fotograaf had van het dak van de school een foto van alle leerlingen genomen. Zijn zus wist te vertellen dat een aantal kinderen op de foto met stift waren omcirkeld. Een paar dagen later reed er een bus het schoolplein op en alleen de omcirkelde kinderen mochten mee om een uitstapje te maken. En daarmee begon voor Paul een groot avontuur…

Duur voorstelling:

1 uur en 3 kwartier

Leeftijd:

4 jaar en ouder

pauze:
ja
bij slecht weer:
speelt de voorstelling in de Pit, 14 oktoberplein 2, Overloon

Ticketverkoop

Tickets zijn verkrijgbaar via deze website, bij Plus Verbeeten Overloon, bij Restaurant Museumzicht en aan de kassa zolang de voorraad strekt.

Bij tickets via de website worden door het ticketbureau € 0,80 servicekosten per ticket in rekening gebracht.

bezoekadres

Museumpark 1 - Overloon
Ingang naast
Restaurant Museumzicht.
VOLG ONS OP
disclaimer | privacybeleid
© 2019 Openluchttheater Overloon | ontwerp en realisatie Studio Coppis