Skip to main content

Word Vriend

Draagt u het Openluchttheater Overloon ook een warm hart toe?

Word dan Vriend van ons theater voor € 25,– per jaar.
Vrienden en nieuwe vrienden ontvangen een gratis souvenirboek bij bezoek aan de voorstelling “Het Huis 44-24”.

Waarom vriend worden een goed idee is

Als vriend draagt u ons theater en de lokale cultuur een warm hart toe en steunt u het levendig houden van ons prachtige en gezellige theater. Uiteraard wilt u blijven genieten van ons mooie aanbod voor jong en oud, met elk jaar een zeer gevarieerd programma van theater, muziek en cabaret. Daarvoor moeten we blijven investeren in onderhoud, vernieuwingen voor de instandhouding van het theater.

Dit alles kan alleen dankzij onze vele vrijwilligers en donaties!

Wat krijg u van ons?

 • Als vriend krijgt u elk jaar één toegangskaart voor een voorstelling naar keuze ter waarde van maximaal € 15,– uit ons zomerprogramma  (m.u.v. voorstellingen die niet door het Openluchttheater Overloon zijn geboekt).
 • U wordt per mail als eerste op de hoogte gebracht van ons nieuwe programma.

Spelregels

 1. U gaat een vriendschap aan met de Stichting Openluchttheater Victoriaklef Overloon gedurende een heel jaar, lopend van 1 januari tot en met 31 december.
 2. U machtigt het Openluchttheater Overloon om het vriendenbedrag van € 25,– jaarlijks tot wederopzegging automatisch af te schrijven. De afschrijving vindt plaats in de maand maart van het betreffende
 3. U ontvangt een gratis toegangskaart voor een voorstelling t.w.v. maximaal € 15,–. Kiest u voor een voorstelling waarvan de toegangsprijs hoger is dan € 15,– dan betaalt u alleen het resterende gedeelte.
 4. U kunt uitsluitend kiezen uit voorstellingen die door het Openluchttheater zelf zijn geboekt. Voorstellingen waarbij het theater door derden wordt afgehuurd vallen hier dus buiten.
 5. Zodra het programma bekend is, ontvangt u van het Openluchttheater Overloon een formulier met de voorstellingen waaruit u kunt kiezen.
 6. U kunt uw keuze voor de gratis toegangskaart uiterlijk 30 mei doorgeven. 
 7. Opzegging dient plaats te vinden vóór 1 december.
 8. U geeft het Openluchttheater Overloon toestemming om u per email op de hoogte te houden van ons programma en andere belangrijke nieuwsberichten.
 9. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor registratie en informatie over het Openluchttheater Overloon. Onze privacyverklaring vindt u op onze website.

Het formulier kunt u uitprinten, ingevuld en ondertekend inleveren bij het secretariaat – Museumlaan 24 Overloon, mailen naar info@openluchttheateroverloon.nl, of persoonlijk bij het bestuur.